2018-01-16

Kalender och Nyheter

Nominera till Årets affär

Nu är det dags att nominera till Handelskammarens utmärkelse Årets affär! Vilket företag eller organisation skulle du vilja se som vinnare för sina insatser under 2017?

Varje år sker tusentals bra affärer i Värmland, idéer väcks till liv och drömmar går i uppfyllelse. Så även under 2017. Nu har du chansen att nominera ett företag som förtjänar lite extra mycket uppmärksamhet för sina insatser under fjolåret.

Utmärkelsen Årets affär delas ut till ett företag som gjort en affär utöver det vanliga. En affär som varit avgörande för den egna verksamheten. Som varit annorlunda. Eller som bidragit till att inspirera andra.

Föregående vinnare

Årets affär 2017 tilldelades Wermlands Mejeri AB, med motiveringen:

”Kan man som en liten lokal aktör på bara ett år bryta sig in på en konsumentmarknad och bli en välkänd spelare med växande marknadsandelar, i konkurrens med väletablerade multinationella konkurrenter? Vinnaren av Årets affär visar att det går. Med hög svansföring klev mejeriet i Värmlands Nysäter rakt in på butikshyllorna och in i värmlänningarnas hjärtan. Wermlands Mejeri har levererat receptet på succé – en stor dos mod, ett bra koncept och sist men inte minst sin egen och konsumenternas kärlek till bygden, bönderna och korna.”

På bilden till vänster ser du när de tog emot priset. Fv. Frida Johansson, vd Handelskammaren Värmland, Niclas Johanson, vd Värmlant AB, Yngve Gustavsson, vd Wermlands Mejeri AB och Håkan Thorell, ordförande Handelskammaren Värmland.

När presenteras vinnaren?

Årets affär delas ut vid näringslivsgalan 100 grader Karlstad den 16 mars.

Så nominerar du

Du nominerar genom att fylla i formuläret nedan eller genom att maila namn och motivering till mikael@handelskammarenvarmland.se. Nominera dina kandidater senast 15 februari.

  • RÖSTA

  • DINA UPPGIFTER

  • RÖSTA

 

 

Läs alla Handelskammarens nyheter
jail