Nominera till Årets affär

Nu är det dags att nominera till Handelskammarens utmärkelse Årets affär! Vilket företag eller organisation skulle du vilja se som vinnare för sina insatser under 2016?

Varje år sker hundratusentals bra affärer i Värmland, idéer väcks till liv och drömmar går i uppfyllelse. Så även under 2016! Nu har du chansen att nominera ett företag som förtjänar lite extra mycket uppmärksamhet för sina insatser under 2016.

Utmärkelsen Årets affär delas ut till ett företag som gjort en affär utöver det vanliga. En affär som varit avgörande för den egna verksamheten. Som varit annorlunda. Eller som bidragit till att inspirera andra.

Fjolårets vinnare

Årets affär under 2015 tilldelas Valmet AB, med motiveringen:

”Återigen står det klart att värmländsk innovation och miljötänk är krafter att räkna med. Den nya flexibla hybridmaskinen Advantage NTT, för miljövänligare mjukpapperstillverkning, lyfte under 2015 Valmet till nya höjder på en global och konkurrensutsatt marknad. Kunderna beskriver maskinen som framtidens teknik och det sammanlagda ordervärdet hittills överstiger 1,7 miljarder, något som genererar tillväxt för såväl Valmet som för företagets värmländska leverantörer. Årets affär under 2015 sätter helt klart Värmland på kartan.”

På bilden: Vid näringslivsgalan 100 grader Karlstad delade Handelskammaren Värmland ut sitt pris för Årets affär under 2015. Vinnaren var Valmet AB, för sin hybridmaskin Advantage NTT. Läs mer om vinnaren här!

När presenteras vinnaren?

”Årets affär” som delas ut vid näringslivsgalan 100 grader Karlstad den 31 mars.

Så nominerar du

Du nominerar genom att fylla i formuläret nedan eller genom att maila namn och motivering till ingela@handelskammarenvarmland.se. Nominera dina kandidater senast 10 mars.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail