2016-03-20

Kalender och Nyheter

Nominera till Årets infrastrukturinsats

Nu är det dags att nominera till Handelskammarens utmärkelse Årets infrastrukturinsats! Vilket företag eller organisation skulle du vilja se som vinnare för sina insatser under 2015?

Årets infrastrukturinsats

Utmärkelsen ”Årets infrastrukturinsats” delas ut till ett företag eller en organisation som gjort avgörande insatser för infrastrukturen i Värmland.

Årets infrastrukturinsats under år 2014 tilldelades Postiljohan, med motiveringen:

” Postiljohan, budet man inte ser röken av, har sedan 1997 blivit ett betydelsefullt inslag i Karlstads stadsbild. Alla transportslag behövs och de ska användas så miljö- och kostnadseffektivt som möjligt och där de passar bäst. Postiljohan erbjuder snabba, flexibla och miljövänliga cykelbudslösningar och är ett ypperligt exempel på att det går att skapa effektiv logistik och samtidigt minska vår klimatpåverkan. Postiljohan bidrar till en stad med minde utsläpp och buller och ger dessutom sina miljömedvetna kunder möjlighet att göra detsamma.”
Läs mer här!

Årets infrastrukturinsats delas ut vid Handelskammarens årsmöte den 28 april. Nominera dina kandidater senast den 1 april!

Så nominerar du

Du nominerar genom att fylla i formuläret nedan eller genom att maila namn och motivering till ingela@handelskammarenvarmland.se.

 

  • RÖSTA

  • DINA UPPGIFTER

  • RÖSTA

 

 

Läs alla Handelskammarens nyheter
jail