2015-05-21

Kalender och Nyheter

Postiljohan vinner årets infrastrukturinsats!

I samband med Handelskammaren Värmlands årsmöte den 21 maj på Elite Stadshotellet Karlstad delades näringslivspriset ”Årets infrastrukturinsats” ut.

Handelskammaren Värmlands medlemsföretag anser att en fungerande infrastruktur är en av de viktigaste förutsättningarna för att de ska kunna verka och växa i Värmland. Årets infrastrukturinsats delas ut till ett företag eller en person som gjort avgörande insatser för infrastrukturen i Värmland.

Årets infrastrukturinsats under 2014 tilldelas Postiljohan, med motiveringen:

” Postiljohan, budet man inte ser röken av, har sedan 1997 blivit ett betydelsefullt inslag i Karlstads stadsbild. Alla transportslag behövs och de ska användas så miljö- och kostnadseffektivt som möjligt och där de passar bäst. Postiljohan erbjuder snabba, flexibla och miljövänliga cykelbudslösningar och är ett ypperligt exempel på att det går att skapa effektiv logistik och samtidigt minska vår klimatpåverkan. Postiljohan bidrar till en stad med minde utsläpp och buller och ger dessutom sina miljömedvetna kunder möjlighet att göra detsamma.”

– Jag är glad, stolt och hedrad över priset som jag och mina medarbetare fått. Att man nu börjar se cykeln som ett arbetsredskap, ett fordon som vilket annat transportslag som helst, bådar gott inför framtiden, både för oss och för miljön, säger Johan Olsson vd på Postiljohan.

Postiljohan

 

 

 

 

 

Läs alla Handelskammarens nyheter
jail