Tickster är nominerade till Årets Affär!

Tickster är Arvikabolaget som växt kontinuerligt under många år. Nu är biljettsystemsleverantören det största svenska biljettsystemet, och många av landets största arrangörer med biljettförsäljning finns på deras kundlista. Under 2019 fortsatte bolaget att växa och företagets omsättning och kundstock har ökat i en stadig takt sedan grundandet.

Niclas Lindeberg, vd på Tickster, hur har 2019 varit för er del?

– Väldigt bra, summerar det rätt bra. Under fjolåret satsade vi mycket på långsiktig utveckling och att säkra vår leveranskapacitet. Vår ambition är att ligga i framkant. Vi vill inte bara vara med på planen, vi vill vara den bästa spelaren där.

Ticksters kundbas är stor och bred. Allting började med Arvikafestivalen, och nu används företagets biljettsystem av alla typer av arrangörer från nöjesparken Liseberg till Färjestad BK. En sak har alltid legat med i fokus – kundernas upplevelse.

– Vi arbetar efter en ganska trevlig affärsmodell. Går det bra för våra kunder, går det bra för oss. Därför jobbar vi stenhårt med att erbjuda den bästa servicen och med att bygga relationer på lång sikt. Vi har lagt tusentals timmar tillsammans med kunder och arrangörer för att, på bästa sätt, forma våra produkter och tjänster efter just deras behov och vad marknaden kräver i dagsläget.

Hur kändes det att få höra att ni blivit nominerade?

– Först och främst: Oj! Jag hade verkligen inte förväntat mig att det mejlet skulle landa i inkorgen. Men det är en stor stolthet och ett kvitto på allt det engagemang som alla medarbetare på Tickster har lagt ner och investerat i bolaget.

Vad skulle det betyda för er att få vinna och ta emot utmärkelsen Årets Affär?

– Vi skulle bli väldigt, väldigt stolta. Tickster är värmländskt och vårt värmländska hjärta finns med i allt vi gör. Vi är inget globalt företag som kommit till Sverige för att investera. Vi är ett värmländskt bolag. Därför skulle det kännas otroligt kul att få motta en utmärkelse som det just på hemmaplan.

 

Om Årets Affär:

Priset delas ut till ett företag som gjort en affär utöver det vanliga. En affär som varit avgörande för den egna verksamheten. Som varit annorlunda. Eller som bidragit till att inspirera andra. Bidragen är nominerade av Handelskammarens medlemmar och juryn har bestått av Handelskammarens ordförande, vd samt föregående års vinnare av Årets Affär.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail