Tradecert blir essCert

Nu är den här, den nya plattformen för digitala handelsdokument som heter essCert och är en uppdatering av den redan befintliga TradeCert.

I september förra året köptes TradeCert upp av essDOCS, vilka är en ledande aktör inom att tillgodose digitala handelsflöden. Sedan förvärvet har teamen arbetat för att utveckla en kombinerad plattform för att erbjuda ännu bättre lösningar för digitala handelsdokument.

TradeCert introducerades på Handelskammaren Värmland för bara några månader sedan. Varför sker det en förändring så snabbt efter lanseringen?

-Tjänsten har funnits hos oss sedan i våras och har varit väldigt uppskattat. Att TradeCert blir essCert och får nya ägare kommer sannolikt leda till fler smarta lösningar och leda till en ännu bättre produkt för alla oss som användare, både för företag men även för oss som hanterar digitala handelsdokument dagligen, berättar Henrik Kihlström, ansvarig för internationell handel på Handelskammaren Värmland.

Kommer det innebära några förändringar för användarna?

– Nej, inte mer än att memorera det nya namnet. I övrigt handlar det nog om möjligheterna att kunna utveckla en så bra produkt som möjligt med utveckling för ökad säkerhet och minskad risk för förfalskningar osv.

Här kan du läsa mer om tjänsten och vad det innebär.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail