Dessa är finalisterna till Årets affär

Nu är det klart vilka de tre finalisterna till Årets affär är! Ett stort varmt tack till alla er som nominerat och som bidrar till att stärka berättelsen om Värmland.

Att lyfta och bygga nya framgångssagor är en viktig ingrediens i värmländsk attraktionskraft och vi ser fram emot att berätta mer om alla de case som vi fått in under nomineringsperioden.

Vinnaren av Årets affär presenterar vi på 100° Karlstad den 20 mars.

Om Årets Affär

Priset delas ut till ett företag som gjort en affär utöver det vanliga. En affär som varit avgörande för den egna verksamheten. Som varit annorlunda. Eller som bidragit till att inspirera andra. Bidragen är nominerade av Handelskammarens medlemmar och juryn har bestått av Handelskammarens ordförande, vd samt föregående års vinnare av Årets Affär.

Finalisterna till Årets affär under 2019

MeCovers

Startupbolaget MeCovers såg ett globalt behov i sin egen vardag och löste det. MeCovers-Gynkjolen har inte bara potential att bli en stor affär för bolaget utan skulle också kunna göra skillnad för många i en utsatt situation. Under 2019 lyckades MeCovers att komma med i UNICEFs upphandlingskatalog och en möjlighet att nå ut ännu bredare internationellt öppnades. En affär och en lansering som visar oss att värmländsk innovationskraft, blandat med vardagsnärvaro och en vinnande mix av kompetenser, kan ge ringar på vattnet världen över.

Läs intervjun med MeCovers här!

Rottneros och Nykvist Skogs

Rottneros förvärv av Nykvist skogs är en spännande och framsynt affär med två vinnare. Rottneros stärker sin långsiktiga tillgång till skogsråvara och Nykvist Skogs får muskler att utvecklas ytterligare som en självständig och oberoende råvaruaktör. Tillsammans banar de väg för nya arbetssätt och nya synergier i en affär där värdekedjan börjar i den värmländska skogen.

Läs intervjun med Rottneros och Nykvist Skogs här!

Tickster

Arvikabolaget Tickster har under de senaste åren vuxit kontinuerligt till en position där bolaget idag kan tituleras den största svenska leverantören av biljettsystem till arrangörer inom flera olika segment. Under de senaste åren har Tickster fått förtroendet att hantera fler än 3000 arrangörers biljett- och kassasystem och under 2019 tecknades avtal med bland andra Liseberg, Färjestad BK och Nordic Exhibitions & Events. Affär på affär visar att tydliga visioner och hårt arbete lönar sig. Men Tickster har också visat att med den värmländska själen som central del inom service, utveckling och engagemang står man sig starkt i den hårda konkurrensen mot flertalet internationella spelare.

Läs intervjun med Tickster här!

Tidigare vinnare

2019: Moreflo
2018: Somas Instrument AB
2017: Wermlands Mejeri
2016: Valmet AB
2015: Wermlands Brygghus

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail