Tre nominerade till Årets affär

Aldrig har vi fått in så många nomineringar till vår utmärkelse Årets affär, som när vi efterlyste företag som gjort affärer utöver det vanliga under 2018.

Säkerligen är fjolårets starka konjunktur en av förklaringarna, men nomineringarna bekräftar också en känsla som vi haft och har: att det generellt går bra för värmländska företag och att vi blir allt duktigare på att lyfta både våra och andras succéer!

Att lyfta och bygga nya framgångssagor är en viktig ingrediens i värmländsk attraktionskraft och vi ser fram emot att berätta mer om alla de case som vi fått in under nomineringsperioden.

Vinnaren av Årets affär presenterar vi på 100° Karlstad den 15 mars.

Nominerade till Årets affär under 2018

MoreFlo

Under 2018 kammade det lilla värmlandsföretaget MoreFlo hem en jätteaffär i hård konkurrens med internationella jättar. Optikkedjorna Klarsynt och C-optikk valde MoreFlo’s kassa- och betalsystem. Cirka 300 kassasystem har bytts ut till MoreFlo, vilket gör affären till en av fjolårets största affärer inom retailbranschen i Norden.

Läs vår intervju med Daniel Höglund Werngren på MoreFlo här!

My perfect day

Genom att vara nischade inom sin nisch har My Perfect Day inte bara satt guldkant på sina kunders minnen, utan även på sitt eget bokslut. Klick efter klick och affär efter affär har lett till att omsättningen skjutit i höjden och att e-handelsbolaget växt ur sin lagerlokal för fjärde gången på fem år.

Läs vår intervju med Pauline Grindvall på My Perfect Day här!

Effect Management

Genom sin genombrottsaffär med Stockholms stad spelar Effect Management numer i högsta ligan. Inte nog med att upphandlingen av chefs- och medarbetarutvecklingstjänster är en av de största affärerna bolaget har gjort, så är också Stockholms stad – med sina 40 000 medarbetare – en av Sveriges största arbetsgivare. Genom affären visar Effect Management att de har ett grymt team som dessutom lever som de lär.

Läs vår intervju med Peter Rovér på Effect Management här!

Tidigare vinnare

2018: Somas Instrument AB
2017: Wermlands Mejeri
2016: Valmet AB
2015: Wermlands Brygghus

Juryn

Alla kan nominera till Årets affär. De tre nominerade samt vinnaren utses sedan av Handelskammarens vd, styrelseordförande samt fjolårets vinnare av utmärkelsen.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail