Våga gå fram till en främling och säg hej

Men hej Emelie Ahlin, Färjestadstravet! Du är en av alla de som anmält sig till Affärsresan 2019 – Föreställningen om Värmland.

Varför har du anmält dig till Affärsresan?

– För det är en bra plats att nätverka på. Jag är inte född och uppvuxen i Värmland, så för mig är det extra viktigt att bygga nätverk på ett smart sätt. I dag är många stressade i sin vardag så detta blir en resa där man också kan släppa livet hemma och fokusera fullt ut på nätverkande. På Affärsresan träffar man rätt affärskontakter direkt, vilket gör att man sparar tid i sitt dagliga arbete.

Vad har du för förväntningar?

– Jag har höga förväntningar. Jag ser fram emot att träffa både nya företagare och även de som jag känner sen tidigare, men inte träffar så ofta. Affärsresan är en perfekt plattform för att skapa långsiktiga relationer som leder till bra business också.

Har du något tips till andra deltagare?

– Våga gå fram till en främling och säg hej. De flesta gör inte det, utan umgås med någon som de känner. Men om du ska få ut det mesta möjliga av Affärsresan ska du våga ta nya kontakter. Jag tycker Handelskammaren är bra på att få alla att känna sig bekväma och de ser till att det finns tid för att nätverka. Som ny blir man extra bra bemött.

Är det första året du är med eller har du varit med tidigare?

– Detta blir mitt tredje år på Affärsresan.

Affärsresan – Föreställningen om Värmland

Säkerställ redan nu din plats på Handelskammarens Affärsresa den 16-17 maj 2019 på Selma Spa i Sunne.

Klicka här för att anmäla dig, dina kollegor eller affärsvänner!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail