Vinnare Årets Affär 2018: Somas instrument!

Vid näringslivsgalan 100° Karlstad, den 16 mars, delade vi ut vårt pris för Årets affär under 2018. Vinnaren blev SOMAS Instrument AB!

Priset tilldelas det företag som under året gjort en affär utöver det vanliga, en affär som inspirerat andra och som varit avgörande för det egna företagets utveckling.

En väl värdig vinnare med följande motivering:

Vinnaren av Årets affär har som så många andra företag ett hjärta i Värmland men kunder spridda över hela världen. Helhjärtade satsningar på kvalitet, effektivitet och produktutveckling visar sig återigen vara ett vinnande koncept för att vinna kundernas förtroende. Årets affärs visar också att ett företags miljardinvestering ger ringar på vattnet för fler företag. Resultatet är att fler värmländska företag fightas och vinner förtroende att vara underleverantörer. Årets affär är en affär av gigantiska mått och räknat i antal ventiler, den största ordern i företagets historia.

Läs mer om galan och alla vinnarna här >>

Handelskammaren Värmlands vd Frida Johansson (t.v.) och ordförande Håkan Thorell (t.h.) delade ut priset Årets Affär till Lars Hägg på SOMAS Instrument AB.

Handelskammaren Värmlands vd Frida Johansson (t.v.) och ordförande Håkan Thorell (t.h) delade ut priset Årets Affär till Lars Hägg, Somas Instrument AB

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail