HITTA NYA EXPORTMARKNADER

Att göra affärer internationellt innebär ofta fantastiska möjligheter för företaget att växa men också många utmaningar. Några av dessa utmaningar är ofta brist på nätverk, språk och tid – varför det kan vara mest effektivt att ta hjälp av extern expertis.

Vi har mångårig erfarenhet av internationella affärer och ett internationellt partnernätverk som är svårt att konkurrera med, så förhoppningsvis kan vi vara den perfekta språngbrädan även för ditt företag.


Marknadsanalys

Behöver du veta mer om en marknad eller flera så hanterar vi alltifrån enskilda frågeställningar till avancerade analyser så att du får ett tillförlitligt underlag för ditt företags internationaliseringsstrategi.

Affärskontakter

Vi hjälper dig att identifiera, utvärdera och kvalitetssäkra distributörer, agenter, kunder och leverantörer för en ökad försäljning och tillväxt.

Etablering

När det är dags för etablering på aktuell marknad så erbjuder vi tillsammans med våra lokala samarbetspartners vägledning i allt från praktiska frågor angående bolagsbildning, anställning och juridik.

Import- & exportprocesser

Vi erbjuder genomlysning, åtgärdsplan och implementering av nya rutiner för företagets internationella handel för att säkra kostnadseffektiva handelsprocesser.

Kontaktpersoner

Henrik Kihlström
072-508 41 74
Alexandra Pfeiffer
073-812 71 83

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail