Oslokontor

Norge är Sveriges främsta exportland och en viktig marknad för värmländska företag. Som medlem har du möjlighet att kostnadsfritt låna Värmlandskontoret på Karl Johans gate 5, när du behöver träffa kunder och norska affärsvänner.

Centralt och tillgängligt

Värmlandskontoret ligger på Oslos huvudgata Karl Johan, 1-2 kvarter från Centralstationen. Lokalen består av ett mötesrum och två arbetsrum. Runt sammanträdesbordet får 6-8 personer plats. Endast ett företag kan boka lokalen åt gången och den bokas del av dag eller heldag.

Modern teknik

En fast internetuppkoppling är beställd och på gång. Kolla med Handelskammaren vid nyckelhämtning. Det finns en 42-tums plattskärm i sammanträdesrummet, där du kan koppla in dator och visa presentationer. Här finns också en whiteboard.

Fullt utrustat

I ett mindre pentry finns mikro, kaffebryggare, vattenkokare och kyl. Köket lämpar sig inte för matlagning men medhavd mat går att värma och äta. Det finns två barbord med två stolar vid varje bord, för fikapauser. Nyckel och låskort med tillhörande kod hämtas hos Handelskammaren, efter bokning. Låskortet används till entrén på bottenplanet.Det finns inga övernattningsmöjligheter på Värmlandskontoret. Du ansvarar själv för att lämna lokalen i samma skick som när du kom.
 Ytterdörren och övriga dörrar ska alltid vara låsta.

 

jail