Medlemmar – Kalender | 2020-03-03

AI-utbildning för ledare

Stiftelsen Compare Karlstad

Att AI är ett av de hetaste områdena just nu har nog inte undgått någon intresserad av möjligheterna och hoten inom det digitala. I ett steg mot att framtidssäkra Värmlands organisationer bjuder Compare och Svenska AI-Akademin in till en AI-utbildning för operativa ledare.

Utbildningen syftar till att lära dig förstå och arbeta med artificiell intelligens utifrån ett ledarskaps- och affärsperspektiv. Genomgående i utbildningen varvas teori med konkreta exempel, branscherfarenheter och praktiska övningar. Efter utbildningen har du tagit fram ett färdigt AI-koncept som ger din organisation goda förutsättningar för att kickstarta implementationen av AI. Genom utbildningen får du dessutom tillgång till ett starkt nätverk av andra ledare med AI-fokus.

UTBILDNINGENS OMFATTNING
Utbildningen är förlagd på tre heldagar, 3, 10 och 24 mars kl. 08.30-16.30. Mellan tillfällena sker självstudier och förberedelser för kommande tillfälle, detta uppskattas ta ca 2-4 timmar per vecka.

– Introduktion; introduktion till AI, hur AI kan lära sig, exempel på matematik och statistik som ligger bakom, praktiska exempel, vikten av data och algoritmisk bias.
– AI Strategi och framtid; AI-legala aspekter, den AI-drivna framtiden, identifiera ditt problem och påbörja ditt AI-case.
– Utveckla ditt case; vägen till ett bra AI-projekt, skapa strategin, fortsätt bygga ditt case, skapa din framtidsvision, sammanfattning av kursen och råd för att lyckas med ditt AI-initiativ.

Efter utbildningen:
– Kan du applicera din AI-kunskap till ert strategiarbete och identifiera områden att fokusera på.
– Har du verktyg för att verkligen komma igång och initiera implementation av AI i din verksamhet.
– Har du de kunskaper som behövs för att medverka i din organisations framtida utveckling.

FÖR VEM
För operativa ledare som vill öka sin verksamhets konkurrenskraft genom att förstå artificiell intelligens. Inga krav på förkunskaper.

NÄR
Tre heldagar 3, 10 och 24 mars kl. 08.30-16.30.

PLATS
Karlstad, Karlstad Innovation Park

KOSTNAD
För Compares medlemsföretag och samarbetspartners är priset 15 000 exkl. moms/person.

För företag som inte är medlemmar eller samarbetspartners till Compare är priset 17 500 kr exkl. moms/person.

Lunch & fika ingår under kursdagarna. Max 20 platser. Kursen ges under förutsättning att det blir tillräckligt antal deltagare.

Varmt välkomna!

VAD ÄR SVENSKA AI-AKADEMIN?
Svenska AI-akademin är ett utbildningsinitiativ som drivs av Eicorn AB och deras partners. Ambitionen är att öka kunskapen inom artificiell intelligens och dess potential hos våra svenska företag för att öka konkurrenskraft och tillväxt.

Datum:
2020-03-03
Tid:
08.30-16.30
Plats:
Karlstad Innovation Park
Pris:
17 500 SEK exkl. moms, för medlemsföretag i Compare är kostnaden 15 000 SEK exkl. moms
Medlemsföretag:
Stiftelsen Compare Karlstad
Kontaktperson:
Mikael Holmgren
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail