Medlemmar – Kalender | 2018-09-26

Det moderna ledarskapet - för bra medarbetarskap och resultat

För dig som är ledare och värmlänning och tycker det är ett mervärde att samtidigt som du går ett ledarskapsprogram även knyta nätverk med ledare och företagare från grannlänen!

Den här utbildningen vänder sig till dig som är tillräckligt bra, för att veta att du hela tiden kan utvecklas och bli ännu bättre. 100 tals ledare har gått detta program och det är en enskild utvecklingsresa som du gör tillsammans med andra ledare. Många organisationer har i olika omgångar skickat sina ledare till detta program och på så sätt skapat en gemensam plattform för attityd och beteende i sina organisationer, där ledarna har fått en gemensam praktisk verktygslåda i kommunikation och ledarskap.

Samtidigt som du utvecklar ditt ledarskap så har du här tillfälle att träffa ledare och företagare från grannlänen. Vi har i många år blandat deltagare från olika län, olika branscher och olika positioner till ett ledarskapsprogram i Karlskoga.

Vi är duktig på att skapa öppenhet på våra program, vilket bidrar till ett mycket stort erfarenenhetsbyte mellan deltagarna. Nya nätverk bildas – nya samarbeten och affärer skapas varje programtillfälle.

Datum: 2018-09-26
Tid: 09:00
Plats: Karlskoga, i Boda Borg, vid infarten från Kristinehamn
Pris: 17 900 kr exkl. moms
Kontaktperson: Gun Sättermann
Telefon: 0733863409
Mailadress: gun@macat.se
Webbplats: http://macat.se
Dokument: https://www.handelskammarenvarmland.se/wp-content/uploads/2018/08/ledarskap_host_2018-1.pdf
Film: http://macat.se/kompetensutveckling/ledarskapsutbildningar/ledarskapsprogram/

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail