Medlemmar – Kalender | 2018-11-08

Frukost: Platsbaserade digitala möjligheter

Vi får besök av medarbetare från Karlstads universitet och från innovationsbyrån Sticky Beat som berättar om projektet ”Platsbaserade digitala upplevelser” och om deras arbete kring utveckling och innovation av digitala upplevelser inom bland annat besöksnäring.

Just nu pågår ett antal upphandlingar kring konkreta projekt och de söker fler företag som vill vara med och engagera sig i projektet.

Att utveckla platsbaserade digitala upplevelser handlar inte enbart om att utveckla nya prototyper eller produkter för besöksnäringen. Det är inte slutprodukten som är målet utan processen, platsen och dess olika värden, aktörer/människor som bor och verkar och som driver och besöker besöksmål. Processen handlar om att utgå underifrån och inte ta tekniken och de digitala lösningarna för givet. I projektet vill vi engagera fler företag inom besöksnäring och IT-området.

Kom och inspireras över en frukost

Kom och käka frukost tillsammans med oss, lyssna, inspireras och få en inblick i framtiden inom det snabbväxande området ”Placebased Digital Experiences”.

Frukost från 7.30 och presentation kl.8-9

Anmäl dig här!

https://podio.com/webforms/15869115/1065244?fields[evenemang]=955720078

Välkomna!

Datum:
2018-11-08
Tid:
7.30 - 9.00
Plats:
Karlstad Business Center
Pris:
Kostnadsfritt
Kontaktperson:
Lise Bergqvist
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail