Medlemmar – Kalender | 2018-04-20

Frukostföreläsning med Tjejer Kodar

Tjejer Kodar lockar årligen hundratals kvinnor till sina populära kurser och utbildningar inom programmering. Med sin nystartade skola och heltidsutbildning inom programmering med 80% kvinnliga deltagare har de än en gång bevisat att intresset för programmering bland kvinnor är stort – det är allt annat som är fel.

De har lyckats med det som många av oss som vill se en större variation i branschen, misslyckas med. Hanna berättar hur de har gjort, hur de jobbar med kommunikation och hur vi kan locka fler personer till att bli intresserad av möjligheter inom teknik och IT.

Genom satsningen Genius in ICT sätter vi fokus på jämställdheten i branschen. Under våren bjuder vi in till tre frukostföreläsningar på temat – hur kan vi bli attraktivare arbetsgivare för en bredare målgrupp?

Kom och ät frukost, ta del av spännande kunskap och nya perspektiv på tillväxt, ledarskap och hur vi attraherar de bästa talangerna till branschen!

Välkommen att anmäla dig nedan!

Datum: 2018-04-20
Tid: 7:30 – 9:00
Plats: Tieto, Tullhusgatan 1A
Kontaktperson: Lise Bergqvist
Telefon: 0762138821
Mailadress: lise.bergqvist@compare.se
Webbplats: http://www.compare.se/kalender/frukostforelasning-med-tjejer-kodar

Information & anmälan

2018-04-20, 7:30 – 9:00

Tieto, Tullhusgatan 1A

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail