Medlemmar – Kalender | 2019-02-22

Internationella brottsofferdagen

Brottsofferjouren Värmland

I samband med internationella brottsofferdagen bjuder Brottsofferjouren Värmland in till en heldag med fokus på unga och äldres utsatthet för våld.

Program

Kl. 08.00-08.30 Frukostbuffé

Kl. 08.30-10.30 Filmvisning, My life my lesson My life my lesson är en rättfram och finstämd dokumentär om en familj som lever i de efterskalv som våld i en nära relation skapar. Regisserad och producerad av prisbelönta Åsa Ekman (Mammas comeback) och Oscar Hedin (Det svider i hjärtat). Filmens huvudperson, Felicia vill leva ett vanligt tonårsliv men upplevelserna från hennes barndom hindrar henne. Hon förlorade sin pappa tidigt och har vuxit upp mitt i sin styvpappas misshandel av sin mamma. Felicia försöker att få honom att ordna upp sitt liv och bli en bra pappa för henne och hennes småsyskon, men det är allt annat än lätt och en dag måste hon fatta ett beslut.

Kl. 13.30–16.00 Eva Wassén Eriksson, Våldet går inte i pension Eva har tidigare arbetat som handläggare/utredare på Landstinget i Värmland. Hon hjälper Brottsofferjouren Sverige med att ta fram en bok om våld mot äldre som kommer att lanseras våren 2019. Evas föreläsningen kommer att belysa våld mot äldre.

Kl. 14.30–15.00 Fika

Kl. 16.00 Avslut

Anmälan

Senast den 7/2 via anmalan@varmland.boj.se Vid anmälan ange om du vill delta på ett eller båda arrangemangen. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Datum:
2019-02-22
Tid:
08:00-16:00
Plats:
Scandic Arvika, Torggatan 9, Arvika
Pris:
Ingen avgift. Vi bjuder på Frukost och eftermiddagsfika.
Medlemsföretag:
Brottsofferjouren Värmland
Kontaktperson:
Neslihan Erdis, samordare Brottsofferjouren Värmland
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail