Medlemmar – Kalender | 2019-04-09

Matcha framtiden - Årets viktigaste konferens - i Karlstad

2019 står Karlstads Kommun som värdkommun för SSA Rikskonferens, 9-11 april, med fokus på Samverkan mellan skola och arbetsliv. Temat för konferensen är Matcha Framtiden med fokus på hur skola och arbetsliv förbereder framtidens medarbetare för arbetslivet. Framtida kompetensförsörjning står i centrum, och hur samverkan spelar en stor roll för att öka matchningen mellan framtida medarbetare och arbetsmarknaden.

Konferensen är till för att skapa en mötesplats för arbetsgivare från olika branscher och skolpersonal från förskola till högskola att mötas och samtala om samverkan. En ökad kontakt med arbetslivet skapar motivation hos elever och studenteter, och att det är en viktig kunskap inför sina yrkesval. SSA är en möjlighet att få träffa skolpersonal i olika former och andra arbetsgivare för en ökad samverkan.

Den 10/4 är en dag med fokus på er som arbetsgivare. Köp en biljett till hela dagen för inspirerande föreläsningar och mingel i vår Samverkanslounge. Det finns också möjlighet att visa upp din verksamhet genom att boka en monterplats i loungen.

Varmt välkommen till en årets SSA-konferens!
För mer information gå in på www.karlstad.se/matachaframtiden

Anmäl dig här! 

Kontaktperson

Lina Österman
Projektledare
lina.osterman@karlstad.se
054 540 29 83

Datum:
2019-04-09
Plats:
Karlstad CCC

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail