Medlemmar – Kalender | 2020-02-18

MEET - ett nytt kvinnligt nätverk

CARAT Consulting

Nätverksträffarna arrangeras hos olika verksamheter i Kristinehamn. Förutom att lära och dela med sig av kunskap och erfarenheter är syftet att öka jämställdhet, minska ojämlikhet samt öka samverkan i enlighet med de Globala hållbarhetsmålen Agenda 2030 och inte minst, ha kul tillsammans.

På träffarna kommer ni att få möjlighet att lyssna på intressanta föreläsare, äta god mat och träffa andra som vill bidra till nätverket positiva utveckling.
För oss är det av yttersta vikt av vi utvecklar nätverket med innehåll som vi gemensamt kommer fram till och att nätverket får växa och utvecklas tillsammans med er.

Våra träffar är öppna för ALLA oavsett om du är anställd, företagare eller inte och först-till-kvarn-principen gäller och du måste anmäla dig vid varje tillfälle.

Kvällens föreläsare:
Vi är stolta över att presentera vår föreläsare, Kristinehamnsbördiga Camilla Wagner. Camilla är vd för chefsnätverket Klara K och är en efterfrågad föreläsare. Hon har bakgrund som journalist och har bland annat gjort radioserien Kvinnorna & Pengarna för Sveriges Radio P1. På Veckans Affärer gjorde hon under tolv år listan över Näringslivets 125 mäktigaste Kvinnor och grundade affärsområdet VA Kvinna.

Camilla Wagner har ingått i många internationella delegationer i syfte att öka jämställdheten, som vid Women’s Forum i Deauville, FNs årliga konferens Commission on the Status of Women och toppmötet Northern Future Forum.

För mer information samt anmälan se länk.

Datum:
2020-02-18
Tid:
17.30
Plats:
Finnvedens bil, Västgötagatan 45 i Kristinehamn
Pris:
300:- inkl moms
Medlemsföretag:
CARAT Consulting
Kontaktperson:
Susanne Forsberg
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail