Medlemmar – Kalender | 2018-02-23

Mia Törnblom - Självledarskap & personlig marknadsföring

Fredagen den 23/2 är det dags att välkomna Mia Törnblom till Karlstad!

Under en halvdagsutbildning i självledarskap och personlig marknadsföring får vi ta del av inspirerande exempel och konkreta verktyg som visar hur vi skapar förtroende, övertygar och gör ett positivt intryck i ett samhälle där det blir allt viktigare att marknadsföra oss själva och skapa vårt personliga varumärke.

Vi behöver alla marknadsföra oss själva och skapa vårt personliga varumärke, oavsett om vi är egenföretagare eller anställda. Idag är självledarskapet och att våga ta plats viktigare än någonsin! Att ta plats handlar om att ge oss själva utrymme nog att våga leva livet vi drömmer om, hitta vår drivkraft, söka vårt varför och förstå vår värdegrund.

Mia guidar oss på vägen mot ett rikare och mer välmående liv. Ett liv där vi med stark drivkraft och en känsla av grundtrygghet drömmer stort och tar ansvar för våra handlingar och behov. Inom de allra flesta yrken behöver vi sälja in oss själva för att fortsätta att vara attraktiva på arbetsmarknaden. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör, men om ingen märker det eller vet om att vi finns, får vi inga nya uppdrag, jobberbjudanden eller vad det nu är vi längtar efter.

FÖR VEM?

Föreläsningen riktar sig till dig som privatperson, företag eller arbetsgrupp som vill utveckla självledarskapet och stärka det personliga varumärket! Det är ett gyllene tillfälle för dig, dina vänner och din arbetsgrupp att hämta inspiration och kunskap om hur du marknadsför dig själv och skapar den arbetssituation du strävar efter!

OM MIA

Mia har med stor framgång skrivit böcker och föreläst om att leda sig själv och andra. Hon är specialist på att måla upp igenkännande scenarion som bidrar till skratt och gör det lätt att ta till sig budskapet. Mia är en föreläsare i världsklass där hon med energi, karisma och humor bjuder på succé varje gång!

Välkommen!

Datum: 2018-02-23
Tid: 9.00 - 12.00 inkl. fikapaus (fika ingår)
Plats: Karlstad CCC, Plan 5
Pris: 495 kr inkl. moms (+ serviceavgift á 35 kr)
Medlemsföretag: Chefios AB
Kontaktperson: Carolinn Arneng
Telefon: 072 200 58 57
Mailadress: carolinn@chefiosledarskap.se
Webbplats: https://www.ticketmaster.se/event/500455

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail