Medlemmar – Kalender | 2018-11-08

Papermakers Night

Nätverka, inspireras av spännande talare, ät god mat och mingla under Papermakers Night. Två gånger per år bjuder vi in till denna långa och uppskattade tradition. Nu är det snart dags igen – den 8 november är du välkommen till Elite Stadshotellet i Karlstad. Platserna går fort, så vänta inte med din anmälan!

Hitta nya perspektiv med Claes Schmidt

Öppna sinnet, släpp fördomarna och häng med på en spännande resa ledd av kvällens huvudtalare Claes Schmidt. Claes inspirerar, föreläser och diskuterar på ett underhållande sätt de normer, programmeringar och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Vi lovar att det kommer bli kul, utvecklande och tänkvärt!

Ydreskog om digitalisering och smart industri

Lars Ydreskog från Combitech kommer dela med sig av sina erfarenheter inom digitalisering och berätta hur industrin kan bli smartare och effektivare. Han bjuder på case från gruvindustrin och Saab Gripen, kanske det största digitaliseringsprojektet så här långt.

– Vi jobbar just nu intensivt med flera industrier där vi bland annat är partner till LKAB i deras framtida gruva som skall vara helt koldioxidfri och ha en produktivitet som är 50-60 procent högre än idag. Jag tror att det finns mycket att lära mellan olika branscher där vi på Combitech försöker att ha rollen att guida företag in i framtiden, säger Lars.

Anmäl mig nu!

Datum:
2018-11-08
Tid:
Registrering från kl 16.30, start kl. 17.00
Plats:
Elite Stadshotellet, Karlstad
Pris:
495 kr + moms för medlemmar, 795 kr + moms för icke medlemmar.
Övrig info:

Sista anmälan och avanmälan 4 november. Ej avanmäld plats faktureras 300 kr + moms.

Kontaktperson:
Annica Åman, Paper Province

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail