Medlemmar – Kalender | 2019-09-16

Prototyp- & testlab

Stiftelsen Compare Karlstad

Den 16 – 18 september öppnar vi upp för Prototyp- & testlab på Innovation Park, där det finns möjlighet att jobba med enklare prototyper/mock ups under förmiddagen och sedan testa dessa på användare under eftermiddagen. Tillsammans tar vi oss framåt i två skarpa case; Att hitta rätt och Digitalt Förändringsstöd.

Företag: Vill du ta fram en prototyp?
För dig som vill vara med och bygga prototyp är det här ett naturligt steg efter deltagandet på Co-Design Sprint. Här har du möjlighet att mellan kl. 9-12 bygga och utveckla enklare mock ups/prototyper i en kreativ miljö och även få tillgång till lättare material. Vi finns på plats som bollplank och facilitator.

På eftermiddagen har vi drop in kl. 13-16, där användare kan komma och testa din lösning och ge feedback på denna. Tanken är att användarna kan ge feedback inom det specifika användningsområdet och kring användarvänlighet i stort.

Användare: Vill du vara med och testa prototyper?
Har du kanske varit delaktig i ett av casen i ett tidigare skede och vill se vad lösningen kan bli? Kanske har du ett personligt intresse eller så kanske du vill vara med och påverka framtidens digitala välfärdslösningar? Du är varmt välkommen att delta som ”testare” under en eller flera dagar. Vi öppnar upp för testlab kl. 13-16, då företag kan komma med sina idéer för att få ovärderlig återkoppling från dig och andra användare.

Du behöver inte ha någon speciell kunskap för att kunna delta, dock är det extra värdefullt för företagen att få input av användare som berörs av den specifika utmaningen.

Labbet är öppet för alla och är kostnadsfritt.

Oavsett ditt syfte med att delta, så är du välkommen att delta när det passar dig under dessa tre dagar.

Datum:
2019-09-16
Tid:
0900
Plats:
Karlstad Innovation Park
Pris:
Kostnadsfritt
Medlemsföretag:
Stiftelsen Compare Karlstad
Kontaktperson:
Sandra Dalåsen
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail