Medlemmar – Kalender | 2019-08-22

Skriv ditt liv- en skrivkurs där även din hälsa är i fokus

Niljung Konsult

VILL DU SKRIVA OM DITT LIV – kanske en självbiografi eller en roman utifrån en specifik livshändelse? Eller är du bara nyfiken på att skriva som personlig utveckling?

Då passar den här en kurs dig!

Kom till vackra Värmland och Krokstad Herrgård den 22–25 augusti 2019. I en lugn, rofylld och lantlig herrgårdsmiljö med högklassigt kök håller vi en skrivarkurs med livet i fokus.

Om du vill veta mer om Krokstad Herrgård så hittar du information här >>

Kursledare

ULRIKA JANNERT KALLENBERG är författaren som bland annat skrivit sin självbiografiska boken ”Döden ingen talar om”. Ulrika arbetar även som översättare, journalist, redaktör och författarcoach. Det går bra att läsa mer om henne på följande webbsida: www.ulrika.jannert.kallenberg.se

MARIE NILJUNG är personalvetaren som numer är egenföretagare inom området HR och föreläsare med fokus på psykisk hållbarhet. Marie kommer tillföra hälsoperspektivet i den här skrivarkursen. Läs mer om Marie på följande webbsida: www.niljung.se

Kursen passar både dig som har en längtan att börja skriva och dig som redan har börjat. Du är välkommen att ta med ett redan påbörjat manus eller en idé som du vill arbeta vidare med.

Vi arbetar både i grupp och individuellt under kursen och när du åker hem kommer du att ha med dig en plan med mål både när det gäller skrivande och hälsa.

TOTALPRIS: 8500 KRONOR

I priset ingår: Kursen som startar på torsdagen med lunch och slutar med lunch på söndagen.
Mat och logi: enkelrum, trerättersmiddagar på torsdag och fredag kväll samt en femrättersmiddag på lördag kvällen, Frukost varje morgon och fyra luncher.

Datum:
2019-08-22
Tid:
12:00
Plats:
Krokstad Herrgård, Säffle
Pris:
8500 kr inkl moms
Medlemsföretag:
Niljung Konsult
Kontaktperson:
Marie Niljung
Telefon:
Mailadress:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail