Medlemmar – Kalender | 2020-04-02

Tjänsteinnovationsdagen 2020: Kunddriven tjänsteutveckling - att förstå kunder och data

Karlstads universitet

Torsdagen den 2 april bjuder Centrum för tjänsteforskning och Handelshögskolan vid Karlstads universitet in till Tjänsteinnovationsdagen 2020 för att tillsammans med näringslivet presentera forskning, erfarenheter och möjligheter från innovationsarbete, tjänstefiering samt data- och kunddriven verksamhetsutveckling. I programmet medverkar bland annat: Systembolaget, Stadium, Voith Hydro och QBIM.

För andra året i rad presenteras Svenskt innovationsindex och 2019 års resultat där tusentals kunder rankat innovationsgraden hos närmare 80 företag och organisationer inom flertalet branscher. Svenskt innovationsindex visar Sveriges innovativaste företag – som kunderna ser det.

Under seminariet är det också boksläpp av den nya boken ”I kundens skor” där föreläsaren och husfilosofen Klas Hallberg och professorn Per Kristensson reder ut varför så många organisationer misslyckas så totalt i mötet med sina kunder.

Moderator är: Malin Thorsén, vd och grundare av BrightPlanet AB samt styrelseordförande vid CTF.

För vem: För alla som är intresserade av innovationsarbete ur ett kundperspektiv och som vill få inspiration och tips på hur man kan utveckla sin verksamhet.

Dagens är avgiftsfri, men anmälan krävs. Anmälan senast den 27 mars.Mer information med program och länk till anmälan finns på ctf.kau.se.

Välkommen!

Datum:
2020-04-02
Tid:
13:00-16:00
Plats:
Karlstad CCC
Medlemsföretag:
Karlstads universitet
Kontaktperson:
Linda Fridberg
Mailadress:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail