Medlemmar – Kalender | 2019-06-14

Utbildning: Big Exit - utrymningsplaner och hantering av folksamlingar i publika miljöer

Karlstads universitets uppdrags AB

Kursens syfte är att ge kunskap om utrymningsplanering och hantering av folksamlingar ur ett teoretisk och praktiskt perspektiv. I kursen ingår grundläggande kunskap om människors beteende, teknisk design av miljöer, organisatorisk säkerhet och relevanta regelverk. Detta samlas till riskhantering av publika miljöer och kopplas till praktiska fallstudier.

Kursen är framtagen av en arbetsgrupp bestående av representanter från Karlstads universitet, Lunds universitet, Brandskyddsföreningen och Briab.

Målgrupp: Kursen vänder sig till personer som på en strategisk nivå arbetar med utrymningsplanering och hantering av folksamlingar på publika platser.

Genomförande: Kursen genomförs på kvartsfart under perioden 23 augusti 2019 till 14 januari 2020.

Undervisningen sker huvudsakligen på distans med föreläsningar, seminarier och diskussioner via universitetets lärplattform Canvas och live stream via Zoom. I kursen ingår också fysiska träffar i Stockholm och i Göteborg. Seminarierna är betygsgrundande och därför obligatoriska.

Kurskostnad: 19 200 SEK exkl. moms. I kurskostnaden ingår för- och eftermiddagsfika, lunch samt middag den 9 september. Obligatorisk litteratur tillkommer till kurspriset. Kostnad för mat, logi och resor tillkommer utöver kurskostnaden.

Anmälan senast 14 juni här!

Datum:
2019-06-14
Tid:
23:59
Plats:
Karlstads universitet
Pris:
19200 SEK exkl. moms per deltagare
Medlemsföretag:
Karlstads universitets uppdrags AB
Kontaktperson:
Maria Josteus
Telefon:
Mailadress:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail