Medlemmar – Kalender | 2019-06-04

Utbildning: BioLyftet för små och medelstora företag

Paper Province

Den populära företagsutbildningen BioLyftet kommer till Värmland 4 och 12 juni!

BioLyftet ihop med Paper Province arrangerar två utbildningsdagar i Karlstad i juni för små och medelstora företag som vill höja kunskapen om och öka användandet av biobaserade och återvunna material.

Målet är att företaget efter genomförd utbildning ska ha tagit fram en plan med aktiviteter för att praktiskt prova och utvärdera hållbara material i sina produkter.

Anmälan görs senast den 28 maj via länken nedan.

Om BioLyftet

Dagarna leds av Erik Perzon från RISE och ett antal materialexperter som finns på plats för att hjälpa ditt företag framåt på hållbarhetsresan.

Utbildningen omfattar två dagar där halva tiden ägnas åt biobaserade och återvunna material. Vilka alternativa material finns? Hur presterar de? Under de två dagarna hålls också olika workshop-moment. Här får deltagarna företagsvis arbeta med ett antal frågeställningar med stöd från kursledarna: Var är vi idag? Vart vill vi nå? Vad vill våra kunder? Vilka hinder finns? Vilken produkt är lämplig att prova alternativt material i? Utifrån detta tas en plan fram för företagets första steg att praktiskt byta till ett hållbart material.

– Hållbara material tar allt större marknadsandelar och många av de stora företagen har redan börjat ställa om. Företag som ligger i framkant kommer att ha konkurrensfördelar, så det gäller att vara med nu, säger kursledaren Erik Perzon.

Läs mer på: https://paperprovince.com/om-oss/kalender/utbildning-biolyftet/

Datum:
2019-06-04
Tid:
8.30 - 16.00
Plats:
Innovation Park, Sommargatan 101A, 656 37 Karlstad
Pris:
Kostnadsfritt
Medlemsföretag:
Paper Province
Kontaktperson:
Annica Åman
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail