Medlemmar – Kalender | 2018-02-22

Välkommen på kickoff - DigitalWell!

Tillsammans ska vi lösa en av de viktigaste samhällsutmaningarna vi har. Framtidens digitala välfärdstjänster. Vi startar arbetet nu och inleder med en kickoff tillsammans med er!

Välkommen till en inspirerande dag med fokus på möjligheter, och vägen framåt, för att tillsammans starta arbetet med att utveckla nya digitala lösningar för välfärden. Du kommer att få lyssna till inspirerande föreläsare som genom olika aspekter visar hur vi skapar en lyckad öppen innovationsmiljö som förenar företag, forskning, offentlig sektor och civilsamhället. Kom och inspireras, diskutera, tänk nytt och knyt nya kontakter när människor från både näringsliv, akademi, offentlig sektor och civilsamhälle möts!

Efter lunchen finns det möjlighet att fördjupa sig ytterligare och diskutera något av våra viktiga workshopämnen nedan för en riktigt lyckat fortsättning!

Läs mer och anmäl dig här!

Datum: 2018-02-22
Tid: 09.00
Plats: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A
Kontaktperson: Jeanette Köster
Telefon: 0703 - 09 81 21
Mailadress: jeanette.koster@compare.se
Webbplats: http://www.compare.se/kalender/kickoff-digitalwell

Information & anmälan

2018-02-22, 09.00

Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail