Medlemmar – Kalender | 2018-01-18

Workshop Schyst rådgivning

Vi behöver din hjälp för att utveckla vår rådgivning på ett schyst sätt. Välkommen med på en intressant workshop!

På verksamt.se/varmland matchas rätt företagsrådgivare till företagarens behov. Region Värmland och Tillväxtverket utvecklar verksamt.se/varmland så att du som företagare ska hitta rätt hjälp. Du som äger och driver företag vet bäst hur du vill bli bemött och tilltalad i en rådgivningssituation. Därför vill vi nu bjuda in dig till en workshop!

För tre år sedan tog Region Värmland fram handboken Schyst! – en inspirationskälla till jämlik kommunikation. Valet av ord, bilder och andra uttryck är viktigt för att fler ska känna sig inkluderade och tilltalade. Schyst-konceptet har fått stor uppmärksamhet runt om i landet. Vi har nu startat arbetet med att ta fram ett lika användbart och praktiskt material särskilt anpassat till de rådgivare som jobbar med företagsfrämjande i Värmland.

Under kvällen får du lyssna till en inspirationsföreläsning. Därefter blir det gruppdiskussioner som kopplar företagsrådgivning till just jämställdhet, jämlikhet, mångfald och inkludering. Moderator är Kristofer Brüngel, kommunikatör, Jämställd regional tillväxt, Region Värmland. Dina inspel är viktiga när vi jobbar vidare med schyst rådgivning på verksamt.se.

Välkommen med din anmälan!

Datum: 2018-01-18
Tid: 17.30-21.00
Plats: Nöjesfabriken Karlstad
Pris: Kostnadsfritt

Samling 17.30 för kvällsmat. Workshop 18.00 -ca 19.00.


Medlemsföretag: Region Värmland
Kontaktperson: Anna Stålhammar
Telefon: 054 - 701 10 28
Mailadress: anna.stalhammar@regionvarmland.se
Dokument: http://www.regionvarmland.se/wp-content/uploads/2017/11/Inbjudan-Workshop-Schyst-ra%CC%8Adgivning.pdf

Information & anmälan

2018-01-18, 17.30-21.00

Nöjesfabriken Karlstad

Pris: Kostnadsfritt

Samling 17.30 för kvällsmat. Workshop 18.00 -ca 19.00.

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail