ÄNTLIGEN: Open Up 2.0

KBC

Många har väntat på det. Och nu äntligen händer det!

2018 har varit helt fantastiskt! Vi har haft 1.000-tals affärsmänniskor på Karlstad Business Center som nätverkat, arbetat, varit med på event, möten, föreläsningar eller helt enkelt varit nyfikna på Värmlands hetaste affärscenter.

En vanlig kommentar

När besökare kommer till KBC får vi ofta positiva kommentarer av typen: ”Oj, jag blir nästan sugen på att starta eget för att kunna sitta här”. Fram tills 1 januari 2019 har det endast varit möljighet för KBC Members att hänga på KBC i Inre Hamn. Men nu. Äntligen! Med Open Up 2.0 blir det möjligt att kunna både arbeta och Boka möten här på KBC – även om man inte är KBC Member.

Ständig utveckling och förbättring

Från början hade vi nog tänkt att det alltid skulle krävas att man var KBC Member. Och, som KBC Member, betalade en månadsavgift varje månad. Men vi är inte sämre än att vi gärna öppnar upp även för alla er som det inte passar att binda upp sig varje månad. Er som kanske har en annan ordinarie arbetsplats – men ändå vill vara en del av Karlstad Business Center från och till.

På KBC Mötesrum & eventytor på KBC

har vi ju mycket bra ytor både för möten och för event. Mötesrummen har vi bestämt skall vara prisvärda. Så även eventytorna. Plus att de är rätt unika i sig här i Värmland då flexibiliteten gör att det fortfarande blir en tight och bra känsla om man t.ex. är 10 personer. Samtidigt som ytorna gör sig bra även för sällskap på 65 sittande åhörare.

På KBC har vi även haft flera mingelevent (boksläpp och happenings) med 100-150 personer. Lokalerna kommer verkligen till sin rätt även vid sådana tillfällen. Är ni intresserade av att nyttja hela KBC-lokalen är det bara ni hör av er till oss så tar vi dialog.

För er som vill arbeta på KBC

Inom Open Up 2.0 har vi nu även infört möjligheten att köpa Dagkort för att kunna sitta och arbeta på KBC. Ett Dagkort ger möjlighet t.ex. för:

* er som vill ha omväxling och inte bara sitta och arbeta på ert egna kontor varje dag
* er som bor i Karlstad men arbetar på annan ort och inte vill pendla varje dag
* er som bara ibland behöver ett kontor och då gärna även träffar andra affärsmänniskor

Vi vill härmed hälsa ALLA affärsmänniskor som har med Värmlands näringsliv att göra, både Members och ännu icke Members, varmt välkomna att vistas på Karlstad Business Center. Där människor möter människor. Nätverkar. Skapar affärer.

Varma hälsningar
Kristina

Kontakt

Kristina Ahlmark
kristina@karlstadbusinesscenter.se
+46 76 800 28 83

Medlemsföretag:
KBC
Kontaktperson:
Kristina Ahlmark
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail