Atea bjuder in till seminarie "Digital innovation 19"

Atea Sverige AB (Karlstad)

Nästan all verksamhetsutveckling sker med hjälp av digital teknik oavsett bransch och sektor! Många menar att digital transformation och innovation är en förutsättning för vårt framtida välfärdssamhälle. Mycket handlar om att riva kulturen, formera ledarskapet och inte minst hitta rätt metodik för att kunna bedriva digital utveckling framgångsrikt.

Med hjälp av modern teknik kan vi bryta traditionella mönster och ta innovativa kliv. Hur organiserar vi oss för att kunna dra nytta av den nya tekniken? Vem ska ta ansvaret för transformationen, Hur säkerställer vi att verksamheten får ut effekten av gjorda investeringar? Hur kommer vi igång? På vilket sätt kan vi hitta tillämpningar som passar verksamheten?

Frågorna är många!

Vår tanke med dagen är att ge en omvärldsanalys med möjlighet till förståelse och insikt för den förändring som sker inom verksamhetsutveckling. Ni ges möjlighet att lyssna på experter, få inspiration, se spännande teknik och inte minst kunna utbyta tankar och idéer.

Eventet vänder sig till dig som är delaktig i, leder eller driver digital transformation inom privat och offentlig sektor t.ex. verksamhetschefer, verksamhetsutvecklare, affärsutvecklare, förändringsledare, digitala strateger, IT-chefer, IT-arkitekter, innovatörer eller motsvarande.

Vi har ett begränsat antal platser, så anmäl dig gärna redan idag! Sista anmälningsdag är den 2 april, anmälan är bindande men platsen kan överlåtas!

Program:

08.30-09.00 Frukost med mingel och utställning
09.00-09.10 Inledning Atea
09.10-09.40 Talarpass(keynote) ”Har du missat poängen med digitalisering”
09.40-10.20 Talarpass ”Digitala innovation kan inte längre undvikas”
10:20-10.40 Kaffe och mingel samt utställning
10.40-11.20 Talarpass ”Insikter och erfarenheter från verksamhetsutveckling”
11.20-11.50 Intervju och paneldebatt ”Löfbergs väg till digitala assistenter”
12:00- Lunch och avslutning

Mer information och anmälan på länken >>>

Varmt välkomna!

Kontakt

Tony Lundberg, Atea

054-196129

tony.lundberg@atea.se

 

Medlemsföretag:
Atea Sverige AB (Karlstad)
Kontaktperson:
Tony Lundberg
Telefon:
Mailadress:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail