Beebyte i viktigt partneravtal med Plesk

Beebyte har ingått ett partneravtal med den ledande kontrollpanelstillverkaren för hosting av webbsidor och WordPress - Plesk och kan nu erbjuda mervärdestjänster som till exempel snabbare support på Plesks produkter.

-Vi har arbetat med Plesk i olika varianter i över 10 år och det är roligt att se att de nu också, via sitt nära samarbete med Automaticc, tar fram unikt bra och enkla lösningar för WordPress säger Niclas Alvebratt, beebyte.

beebyte blir en sk. Tier 1 partner med Plesk vilket innebör att man nu i högre utsträckning kan automatisera tjänster kring Plesk.

Plesk var tidigit ute med stöd för gratis SSL certifikat via Lets Encrypt, staging funktioner för WordPress och verktyg för säkerhetshärdning av WordPress sidor.

-Med det här partneravtalet så accelererar vi vår affär med fokus på kostnadseffektiva, högpresterande, smarta hosting -lösningar för WordPress och befäster vår position som Sveriges kanske vassaste hostingpartner för WordPress -byråer och utvecklare, avslutar Alvebratt.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail