Företagsavtal Air Leap

Karlstads Airport AB

Air Leap´s Företagsavtalet är en produkt som riktar sig till dig som reser relativt ofta och som inte alltid kan planera dina resor långt i förväg. Med Air Leap´s företagsavtal kan du mycket mer flexibelt hantera dina resor, allt ifrån ändra namn på biljetten till att boka av din resa bara en timme innan avgång med full återbetalning.

Hur fungerar det?

Företagsavtalet bygger på att du köper 10, 50 eller 100 biljetter åt gången och erhåller då en rabatt beroende på hur många biljetter du väljer att köpa. Biljetterna betalas i förskott och när betalningen är genomförd tilldelas kunden en inloggningskod till Air Leap´s hemsida.

Med sin personliga kod loggar kunden in och får då tillgång till sina förköpta biljetter. Här kan du som företagskund själv administrera dina biljetter på ett smidigt sätt. Du kan själv väljer vilka personer som skall ha tillgång till dessa biljetter inom ditt bolag.

Du som kund av Air Leap´s företagsavtal vet alltid vad din resa kommer att kosta, även om du bokar dagen innan, en fullt flexibel biljett till ett rabatterat pris.

Medlemsföretag:
Karlstads Airport AB
Kontaktperson:
Emelie Ahlin, Air Leap
Telefon:
Mailadress:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail