Fri IT-support på KBC

KBC

Sedan 1 april har Karlstad Business Center gjort upp med Aktiv IT Partner att de kommer att finnas på plats varje onsdag 08-12 på Karlstad Business Center. För att ge alla KBC Members möjlighet till fri IT-support upp till en timme per ärende. Detta ingår i medlemskapet 1.990 kr/månad på KBC.

Skulle ett ärende ta mer än en timme, betalar KBC den första timmens nyttjande och respektive medlem sedan övrig tid – dessutom till ett rabatterat pris från Aktiv IT:s sida.

Vilka IT-tjänster?

Det finns egentligen inga begränsningar kring vad som omfattas av denna IT-support så länge det ligger inom ramen för den breda/djupa kompetens Aktiv IT själva besitter.

Däremot är tjänsten förstås begränsad till att gälla den aktuella medlemmens egna/företags behov. Det är ingen support för privata datorer och applikationer.

Supporten kan röra frågor om back-up, virusskydd, Office365, skrivarinställningar, synkning av mail med mobil etc. etc. Aktiv IT är främst inriktade på PC-sidan men kan lösa många frågeställningar även för Mac-användare.

Varma hälsningar
Kristina

Medlemsföretag:
KBC
Kontaktperson:
Kristina Ahlmark
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail