Jobba med medie– och kommunikationsstudenter på Karlstads universitet!

Karlstads universitet

Har du ett skarp projekt som skulle passa för våra studenter att jobba med? Då bidrar du också till att hjälpa våra studenter vässa sina kunskaper och samtidigt upptäcka det värmländska näringslivet. Kanske är du och ditt företag anledningen till att någon eller några av dem börjar fundera på om de kanske ska stanna kvar i Värmland efter sin examen.
Våra studenter läser medie– och kommunikationsvetenskap och de lär sig projektleda, skriva fota, designa och layouta trycksaker, webbplatser och ibland appar. Det tar fram strategisk kommunikation för digitala och sociala plattformar, de analyserar data och lär sig paketera, visualisera och presenterar sina slutsatser.

Låter det intressant?
Läs mer och anmäl dig via länken: https://mkvstudent.kau.se/jobba-med-oss/. På MKV-student hittar du också en del arbeten som studenterna gjort och gör. MKV-student är nämligen en studentdriven plats på webben, en undersida till kau.se, som de och vi, löpande fyller med nytt innehåll. Dels ur kurserna, men också sådant de själva blir lite nyfikna på och vill veta mer om och ex skriver en artikel om.
De driver också ett Instagramkonto, som fungerar som en inkastare till MKV-student. Gå in och följa dem där, så missar du aldrig när de lägger upp något nytt https://lnkd.in/gEPnSR8

Har du frågor?
Hör av dig till mig:
Mia Toresson Runemark
Programledare: Medier och kommunikation – Visuell kommunikation och design och Digitala medier och analys

Medlemsföretag:
Karlstads universitet
Kontaktperson:
Mia Toresson Runemark
Telefon:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail