Macforum söker butikschef med fokus företagsförsäljning

Macforum AB

Är du en ledare som drivs av en tydlig vision och vill jobba tätt med vår verksamhetschef för att tillsammans nå denna? Vi har bestämt oss för att vi skall vara Sveriges bästa Apple-återförsäljare med fokus på företagslösningar och kundnöjdhet. Idag kommer över hälften av vår försäljning i butik från företagskunder, tillsammans skall vi öka försäljningen mot företag och samtidigt öka kundnöjdheten mot både konsumenter och företag.

Om jobbet

Du har ansvaret över hela butikens verksamhet. I detta ansvar förväntas du leda, coacha och inspirera dina kollegor till att utveckla både sig själva och verksamheten. Du ansvar för allt från schemaläggning och bemanning till arbetsmiljö och individuella målsättningar.
I enlighet med Macforums kärnvärden är dina tre viktigaste fokusområden är kundnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet och du strävar alltid mot att utveckla och förbättra dessa. Som chef och ledare krävs att du ska kunna fatta svåra beslut och vara tydlig i din kommunikation men också att du är lyhörd och öppen för andras åsikter och upplevelser.

På Macforum är samarbete a och o, vi arbetar alla med samma fokus och du förväntas delta i utvecklingen av Macforums hela kunderbjudande i butik, mot företag och service. Mångsidigheten i arbetet kräver en hög kunskapsnivå och en god förståelse för hur varje enskild säljares insats påverkar företagets totala resultat. Du kommer ha en tät dialog med övriga butikschefer samt verksamhetsansvariga i ledningsgruppen och komma med återkoppling kring dina insatser och åtgärder för hur du ska nå dina mål.

Om den vi söker

Vi söker dig som är målmedveten, ansvarstagande och tar egna initiativ för att skapa förbättringar. Gott samarbete och höga förväntningar på dig själv och andra är självklarheter för dig. Du drivs av att alltid överträffa förväntningarna och vet med dig att det är detaljerna som gör skillnad. Du har en förståelse för hur ett företag fungerar och kan utifrån det både själv och via din personal hjälpa företaget att hitta den bästa lösningen. När det kommer till försäljning och utmanade säljmål trivs du som fisken i vattnet och gör ditt yttersta för att driva gruppen mot toppen!

Tidigare erfarenhet av personalansvar eller ledarskap är önskvärt, kanske har du tidigare jobbat som butikschef, varit lagkapten eller arbetsledare. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att utveckla dig själv och andra. Vi söker dig som ser jobbet som butikschef som ett personligt mål och också aktivt vill bidra till ökad lönsamhet och produktivitet.

Detta kan vi ge dig

Vi är drygt 120 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundnöjdhet, personalnöjdhet och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Macforum är en Apple Premium Reseller (APR) och finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Kollektivavtal är en självklarhet.

Om tjänsten och ansökan

Tjänsten är tillsvidare på 100 % av heltid och utgår från vår butik i Galleri Duvan i centrala Karlstad. Vi tillämpar provanställning. Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Sista ansökningsdag 17 juni. Ansök via länken >>

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Joakim Bank (Verksamhetschef) på joakim.bank@macforum.se eller Maja Lüppert (HR-ansvarig) på maja.luppert@macforum.se

Medlemsföretag:
Macforum AB
Kontaktperson:
Joakim Bank (Verksamhetschef)

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail