Nyhet! Nu startar KBC Affärsutbildningar

Nu startar Karlstad Business Center affärsområdet KBC Affärsutbildningar.

KBC kommer att erbjuda högkvalitativa utbildningar för organisationer, företag och enskilda medarbetare. Som vill komma vidare. Ta nästa steg i sin utveckling.

Utbildningarna kommer att röra sig inom områden som ledarskap, LEAN, ekonomi, digitalisering, affärsanalys, marknad & försäljning, företagande etc. och vara öppna för alla (dock att KBC Members kommer ha rabatter).

Med respekt för att det tar ett tag att bygga upp en riktigt bra och kvalitativ utbildningsbank, kommer utvecklingen av affärsutbildningar att ske successivt. Du kommer därför inte att få se en uppsjö av utbildningar dyka upp. Karlstad Business Center prioriterar kvalitet framför kvantitet och vill även i fortsättningen ha 100% nöjda kunder!

Man startar redan nu i juni med den första utbildningen. En grundläggande utbildning inom LEAN Administration. Där du som deltar bl.a. får en inblick i hur man kan arbeta smartare genom att även tänka process och flöde i utförandet. Läs gärna mer här: http://karlstadbusinesscenter.se/utbildningar/index.html

Att vidareutbilda sig och lära nytt är verkligen att utvecklas som person och människa.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail