Tätare trafik på sträckan Karlstad – Örebro – Arlanda flygplats

Nettbuss Bus4You

Nu kör Nettbuss Bus4You oftare på sträckan Karlstad – Örebro – Arlanda Flygplats

Under 2017 och 2018 har Nettbuss Travel investerat i närmare 40 miljoner kronor i åtta nya direktbussar för sträckan Karlstad–Västerås–Arlanda flygplats som går via Örebro. Anledningen till satsningen var en ökad efterfrågan på bekväma och trygga resor till Arlanda flygplats.

Investerat 40 miljoner

Under de senaste två åren har Nettbuss Travel AB investerat ca 40 miljoner i åtta nya premiumbussar för att utöka trafiken på sträckan Karlstad-Arlanda flygplats, via Örebro och Västerås. Resultatet är upp till 16 dagliga avgångar i vardera riktning, till och från Karlstad. Nettbuss Bus4You:s samtliga bussar är utrustade med breda fåtöljer och benutrymmet är väl tilltaget. Stabilt WiFi och eluttag finns vid varje plats. Resor med Nettbuss Bus4You är märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och samtliga bussar är säkerhetscertifierade enligt ISO 39001:2012.

– Från dag ett har vi haft en hög efterfrågan från gäster från Värmland att kunna resa prisvärt och smidigt till och från Arlanda flygplats. Reser man långt vill man ha hög kvalitet, hög säkerhet och hög komfort och man vill inte byta buss under resan. Samtidigt måste biljettpriset vara snällt mot plånboken. Vi kan leverera resor efter dessa önskemål och eftersom lönsamheten är god har vi kunnat investera stort i fler bussar, säger Elvir Rascic, försäljningschef på Nettbuss Travel.
Utökningen gör det möjligt att arbetspendla mellan exempelvis Karlstad och Örebro, där trafiken under vissa tider körs var 45:e minut.

– Utrymmet ombord, Wifi och eluttag gör det lätt att jobba ombord. Vi ser fler och fler affärsresenärer som väljer att resa med oss, både till sina arbetsplatser i Örebro och Västerås men också som ska vidare med flyg från Arlanda flygplats, fortsätter Elvir Rascic.
De nya investeringarna resulterar i upp till 16 dagliga avgångar i vardera riktning mellan Karlstad och Arlanda flygplats, via Örebro och Västerås. Vissa avgångar stannar även i Kristinehamn och Karlskoga.

Linjer och antal turer per dag – i vardera riktningen:

Karlstad–Örebro 16 gånger per dag.
Karlstad–Arlanda flygplats 16 gånger per dag.
Tidtabellen
Karlstad – Örebro-Arlanda: >>

Kontaktperson: Elvir Rascic

Telefon: +46765258027
Mail: elvir.rascic@nettbuss.se
Webbplats: www.nettbuss.se

Medlemsföretag:
Nettbuss Bus4You
Kontaktperson:
Elvir Rascic
Telefon:
Webbplats:

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail