Uddeholm är Karriärföretag 2019

Vad har Uddeholm gemensamt med PUMA, Vattenfall, Assa Abloy, Apoteket och 95 andra svenska företag, myndigheter, statliga verk och myndigheter? Uddeholm är, tillsammans med dessa, utsett till Karriärföretag 2019.

Att bli utsedd till Karriärföretag innebär att företag behöver uppfylla vissa grundkriterier som bland annat, minst 250 anställda eller 250 miljoner i omsättning, att HR-chef finns i organisationen och att det finns en rekryterande organisation. Därefter granskas företaget av en expertpanel och här bedöms t.ex. företagets karriärsidor, information, kvalitet och dynamik, men även företagets Sociala media och digitala närvaro och att arbetsgivaren mäts i externa mätningar. Slutligen sker ett juryarbete för att utse Karriärföretagen för 2019.

– Det är en givetvis en ära att bli utsett till Karriärföretag 2019, berättar en glad och stolt Ellen Myrén Scott, HR chef på Uddeholm. Inom Uddeholm har vi satsat mycket på dessa frågor och att få denna utmärkelse ett kvitto på att vi är helt klart på rätt väg.

Juryns motivering till att Uddeholm har blivit ett Karriärföretag 2019 är följande ”Genom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Uddeholm med Employer Branding. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Uddeholm till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals ( källa: karriarforetagen.se)

Kontakt

Ellen Myrén Scott
HR-chef, Uddeholm

Mobil: 073-274 61 63
Mail: ellen.scott@uddeholm.com

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail