Visit Värmland söker vd

Visit Värmland söker nu en vd som ska leda organisationens arbete med att forma framtidens besöksnäring i Värmland. Befattningen innebär övergripande ansvar för Visit Värmland ekonomisk förening.

Detta innebär att driva föreningens verksamhet i enlighet med beslutade strategier och planer och uppdrag från styrelsen. Det innebär ekonomiskt ansvar samt personalansvar för organisationen. Vd ska leda och planera arbetet för att säkerställa att föreningens verksamhet genomförs på ett oklanderligt sätt och tillfredsställer huvudmän, medlemmars och finansiärers krav och behov. Vd har också det övergripande ansvaret för att projekt som föreningen driver sköts på ett sätt som tillfredsställer de krav finansiärer har avseende redovisningar och uppfyllande av mål och aktiviteter i projektplaner och beslut vad gäller projektens tids-, resultat- och kostnadsplaner.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via epost till rekryteringskonsult Annica Ejnermark på annica@ejnermarksoulution.se.

Sista ansökningsdag är 25 april
Ansökningar hanteras kontinuerligt och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten
Frågor besvarar av Annica Ejnermark telefon 0703-34 40 98 alternativt nuvarande vd Jonas Jacobsson på 0721-41 00 33.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail