10 personer pratar om

Vill du engagera dig i en fråga som intresserar dig, som du har kunskap kring eller vill veta mer om och samtidigt få möjligheten att lära känna andra personer som vill eller kan detsamma?

Nu lanserar vi den andra nätverksgruppen  i en serie av flera under rubriken ”10 personer pratar om….” En möjlighet för dig att möta personer som har samma roll som du  eller ett gemensamt intresse för en specifik fråga men där garanterat åsikterna, perspektiven eller erfarenheterna i många fall är annorlunda än dina egna.

Ingången är personlig. De är ditt och de andra i gruppens perspektiv som gäller. Ta intryck av senaste trenderna, hur andra jobbar och ta chansen att göra avtryck genom att delge andra dina erfarenheter och tankar.

Gruppen leds av medlemmar, för medlemmar. Dessa är engagerade personer som, med Handelskammarens stöd, är intresserade av och har erfarenhet från och kunskap kring det aktuella temat och som hjälper gruppen att hålla fokus och driver den framåt.  Gruppen träffas 4 gånger och sätter gemensamt agendan för det ni vill diskutera. Som deltagare i gruppen utvecklas du såväl som du bidrar till andras utveckling. Både vad gäller karriär och personlig utveckling som i ett större perspektiv.

Gott om tid även för samtal utanför temat i sig vid kaffepauser och annat.

Hållbarhet – start 14 september

Är du intresserad av hållbarhetsfrågor och vill veta mer eller arbetar du kanske redan aktivt och affärsmässigt med hållbarhet? Är företags ansvarstagande en viktig fråga för dig och vill du, tillsammans med andra, diskutera och lära mer om hur du kan utveckla hållbarhetsarbetet?

Bli då del av nätverket 10 personer pratar om på detta tema!

 

Ny som chef – startade 16 mars och pågår för närvarande

Är du ny i rollen som chef och har personalansvar? Vill du diskutera med andra som är i samma situation kring hur man bäst jonglerar balansen mellan att vara chef och kollega, hur man hanterar konflikter eller förhåller sig till förväntningar på snabba resultat? Bli då en del av nätverket 10 personer talar om på detta tema! Läs mer!

jail