Affärsresan Branäs

Den 10-11 april 2016 var det återigen dags att samla det värmländska näringslivet, beslutsfattare och politiker till en tillväxtskapande Affärsresa i Branäs.

Ett samlat näringsliv

Vid Affärsresan möttes det värmländska näringslivet, politiker, beslutsfattare och andra viktiga näringslivsaktörer och här erbjöds stora möjligheter att göra affärer samt träffa nya kontakter och vårda befintliga.

Vi hade hela anläggningen för oss själva, vilket innebar att alla vi mötte var där av samma anledning – att göra affärer. Något som var mycket uppskattat. Alla programpunkter, boendet och måltiderna sker i Branäs by, som under ett dygn blir handelskammmarbyn.

Ett digert program

Affärsresan var ett dygn av såväl nytta som nöje och programmet började redan i bussarna till Branäs. Som deltagare erbjöds man en rad olika mötesplatser och aktiviteter där man hade möjlighet att bygga nätverk, berätta om sitt erbjudande och förhoppningsvis även göra affärer. Dessutom lärde sig deltagarna mer om och inspirerades av andra företag och personer i Studio Branäs samt ha väldigt roligt tillsammans med vänner och affärsbekanta under middagen och vid friluftsaktiviteterna.

Affärsresan bygger på möten, både oväntade och väntade

Vi vet att i möten mellan människor görs affärer. Under programpunkten ”Tre oväntade möten” underlättade vi för alla som ville knyta kontakter. Vid tre av oss arrangerade möten fick deltagarna under en timme träffa tre personer från tre olika företag, för att diskutera affärer och samarbeten, utbyta erfarenheter och kontakter.

Dessutom fanns det tid i programmet för möten som deltagarna själva bokar in. Kanske via vår app Handelskammaren Värmland – Bättre möten? I appen kunde deltagarna bland annat söka bland och boka möten med andra personer som var inbokade på resan. Allt för att kunna använda Affärsresan som mötesplats på bästa sätt, både före, under och efter själva resan.

Av erfarenhet vet vi att många av de bästa mötena sker när man minst anar det. Vid våra affärsresor har nya kontakter som genererat affärer knutits vid såväl frukostbuffén som i bussen.

jail