Handelskammaren på rull

Efter 32 träffar på två år, med två träffar i varje kommun, kör vi en nu en annan Handelskammaren på rull där vi besöker några av Värmlands större företag.

Handelskammaren på rull

För att skapa goda möjligheter för de värmländska företagen att bredda sina affärsnätverk anordnar vi en rad olika nätverksträffar runt om i regionen. Vi har vid ett flertal tillfällen gjort det i form av vår nätverksturné Handelskammaren på rull, där vi besökt samtliga värmländska kommuner. Nu tar vi det steget vidare och förfinar träffarna ytterligare. Under våren 2018 startade en ny variant av Handelskammaren på rull.

Guidad tur i produktionen

Likt tidigare kommer du som deltar att få ta dela av intressanta intervjuer och möjlighet att knyta nya affärskontakter runt om i länet. Nu får du dessutom chansen att få en inblick in några av Värmlands större företag. Vi kommer att besöka värmländska verksamheter inom olika branscher och bjudas på en rundvandring och en trevlig nätverkslunch.

Målet är att skapa ännu fler möten, affärer och värdefulla kontakter mellan värmländska företag, samtidigt som du får lära dig mer om några av alla de fantastiska företag som vi har i Värmland.

Du hittar träffarna i vår kalender, där du kan läsa mer och anmäla dig.

Kontaktperson

Mikael Björemo
073-560 49 85

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail