Lokala nätverksfrukostar

I Arvika, Karlstad och Kristinehamn finns våra lokalavdelningar. De bjuder in till lokala nätverksfrukostar, där du har chansen att träffa nya affärskontakter och samarbetspartners.

Förutom nätverkande får du ta del av intressanta intervjuer och paneldebatter. Träffarna har olika teman och vi lyfter frågor som är viktiga för det värmländska näringslivet. Beroende på tema har vi med olika medlemsföretag som får berätta mer om sina verksamheter. Vad skulle du tycka var ett intressant tema på en frukostträff?

Bli en del av vårt nätverk

Som ett av våra 1100 medlemsföretag får du tillgång till en viktig mötesplats och ett branschövergripande nätverk, där du kan inspireras, knyta kontakter och göra affärer. Visste du till exempel att varannan person som går till sitt jobb i Värmland går till ett medlemsföretag i Handelskammaren Värmland?

Tipsa oss

Vad tycker du är ett intressant tema på en frukostträff?

Hör av dig och berätta >>

– Genom att nätverka och få vetskap om vad som finns i ”bygda”, kan företagen nyttja varandra istället för att ”gå över ån efter vatten”.

Katarina Nyberg, fastighetsmäklare Fastighetsbyrån

För alla medlemmar

Våra frukostmöten i lokalavdelningarn är till för alla medlemmar i Handelskammaren Värmland. Passa gärna på att besöka en annan ort än den du är verksam i, för att bredda ditt nätverk och skapa möjligheter till fler och bättre affärer!

I kalendern hittar du alla våra nätverksträffar runt om i Värmland. Boka din plats vid nästa träff redan idag!

Kontaktpersoner

Lokalavdelning Arvika/Eda

Eva Johansson
070-574 56 04

Lokalavdelning Karlstad

Mikael Björemo
073-560 49 85

Lokalavdelning Kristinehamn

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail