Nya nätverk under 2020

Vi vet vad nätverk betyder. I nätverk skapas nya kontakter, du får ovärderliga erfarenheter och bygger relationer som du kommer att ha nytta av under en lång tid framöver.

Därför startar vi på Handelskammaren Värmland tre nya nätverk i år. Ta en titt och se om något av dem passar just dig och dina behov, eller kanske passar det någon som du känner på arbetsplatsen?

Young Professionals Värmland

Är du en driven och ambitiös talang mellan 18 och 35 år, och letar efter ett yrkesnätverk med fler i din ålder? Say no more. I Young Professionals Värmland får du vara en del av ett stort nätverk med Värmlands framtid i huvudrollerna. Träffarna kommer, bland annat, ske i form av inspirerande frukostar, minnesvärda afterworks och luncher som du har svårt för att lämna.

När? Den 6 mars arrangeras första träffen.

Vill du vara med, eller känner du någon som vill vara med i Young Professionals Värmland? Mejla info@handelskammarenvarmland.se så berättar vi mer.

Ny som chef

Är du ny i rollen som chef och har medarbetaransvar? Vill du diskutera med andra som är i samma situation som dig, kring hur man skapar balansen mellan att vara chef och kollega, hur konflikter kan hanteras eller kanske kring hur man som chef bäst prioriterar sin tid?

I nätverksgruppen Ny som chef erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra i samma situation bolla, diskutera och vrida och vända på frågor som kan komma upp i din nya roll.

När? Den 19 mars arrangeras första träffen.

Läs mer och anmäl dig till Ny som chef genom att klicka här! >>>

VD 30-100

Är du vd och/eller platschef på ett företag mellan 30 och 99 anställda? Då är nätverket VD 30-100 något för dig. Här får du en arena där du kan inspireras, utbyta erfarenheter och du får en chans att knyta kontakter med fler som rör sig inom samma segment som du. VD 30-100 är ett forum där du både får och bidrar.

När? Den 2 mars arrangeras första träffen.

Är du nyfiken på VD 30-100? Läs mer och anmäl dig här! >>>

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail