Värmland nästa

Ett värmlandshäng!

Tillsammans med en rad företag och organisationer bjuder vi in till en lunch för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på vad Värmland har att erbjuda. Ett värmlandshäng med företagsledare från spännande verksamheter, hemvändare och värmlänningar i förskingringen.

Fokus är näringslivet, jobb och karriärmöjligheter. Du kommer också att möta personer som kan berätta mer om hur det är att leva och bo i Värmland.

I september 2020 är det dags för en ny omgång av Värmland Nästa, denna gång i Stockholm. Vill du veta mer? Kontakta Karolina Nilsson, karolina@handelskammarenvarmland.se.

Dessa möter du

Flera av de du möter är hemvändare och känner att de har fått en högre livskvalité i och med att de flyttat tillbaka till Värmland.  Förutom en uppdaterad bild av det värmländska näringslivet får du möjlighet att skapa kontakter på intressanta företag. Många av de som deltar från näringslivet är företagsledare och HR-chefer. Att ta en kaffe ihop med vd eller personalansvarig tror vi är ett bra sätt att få kontakt med ett företag som man är intresserad av och efter att ha genomfört två träffar vet vi också att det givit konkreta resultat.

Jag gillar det här konceptet! Jag har själv inte för ambition att flytta just nu, men om och när det sker så har jag alla nycklar för att det ska bli så bra som möjligt.

Lotta Westerlund, Prestationsbyrån AB

Partners 2019

Du träffar företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat Rejlers, Ninetech, NWT Media, HSB Värmland, Valmet, Konsumentverket, Qtym, AspiaCompare, Testhuset, Elvenite, Ny i Värmland, Visit Värmland och Region Värmland.

Hjärtlig sammankomst på Värmland Nästa Stockholm

– Genom att visa upp bilden av det nya Värmland, hoppas vi att fler får upp ögonen för de karriärmöjligheter Värmland har att erbjuda. En handfull av de personer som deltog när vi gjorde detta i Stockholm i fjol  och i Göteborg i våras har nu flyttat hem, berättar Karolina Nilsson, ansvarig kompetensförsörjning Handelskammaren Värmland. Läs mer här

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail