10 personer pratar om – Young Professional

Är du ung, engagerad och vill utvecklas?

Att vara ung och ny i näringslivet kan kännas roligt, spännande och ibland kanske även utmanande och tufft. Du som är ung på arbetsplatsen kanske av och till hamnar i situationer eller med frågor där du och dina äldre och mer erfarna kollegor har olika upplevelser? Att kunna få prata och dela erfarenheter med någon som är i samma situation som du själv är i, kan vara ett gott stöd och motiverande.

Erfarenhetsutbyte, bollplank och nätverk

Vill du träffa likasinnade och diskutera hur de tycker en bra ledare ska vara, hur vi kan utveckla hållbara arbetsplatser och hur man kan bygga långvariga relationer och eget varumärke?

I nätverksgruppen 10 personer pratar om – att vara Young Professional erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra i samma situation bolla, diskutera och vrida och vända på frågor som kan komma upp i din vardag. Vi utbyter erfarenheter, åsikter och tankar. Det skapas också nya relationer – relationer som förhoppningsvis bidrar till att du och de andra deltagarna även i framtiden kommer kunna vara bollplank och stöd till varandra.

Nätverket hålls samman av en nätverksledare, men bygger på att du som deltagare är aktiv och bidrar med inspel, frågor och erfarenheter. Det är deltagarnas förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas tema. Ibland deltar gästföreläsare med fördjupad kompetens inom ett önskat område, men framför allt tar vi del av varandras erfarenheter och lyfter egna frågeställningar. Inför första träffen kommer du därför att bli kontaktad.

Vi träffas vid totalt 4 tillfällen. Första träffen hålls den 10 september. Formatet bygger på att man ses fysiskt men det går också bra att delta digitalt.

För vem?

10 personer pratar om – att vara Young Professional vänder sig till dig som under 26 år. Kanske har du jobbat ett tag, kanske är du ganska ny i yrkeslivet och har precis tagit examen.

Nätverket är för dig som arbetar på ett företag som är medlem i Handelskammaren Värmland.

Kontaktperson
Helena Englund arrangerar affärsmässig utbildning för företag

Helena Englund

Utbildningsansvarig