Ekonomichefsnätverk

Rollen som ekonomichef kan emellanåt upplevas som ensam. Du hamnar antagligen ibland i situationer eller frågor där du skulle dra nytta av att prata med någon som varit i samma sits tidigare eller som är samma situation som du själv just nu?

Ekonomichefnätverk

Datum:

18 november 2022, 08.30-12.00. Resterande tre datum kommer ni gemensamt fram till i gruppen.

Plats:
Handelskammaren Värmland, Tullhusgatan 1A, Karlstad
Pris:
5900 kr per person exkl. moms (fyra halvdagar, lunch ingår vid varje tillfälle)
Sista registreringsdagen har passerat.

Erfarenhetsutbyte, bollplank och nätverk

I vårt Ekonomichefsnätverk erbjuds du möjligheten att tillsammans med andra i samma situation bolla, diskutera och vrida och vända på frågor som kan komma upp i din roll. Kanske vill du diskutera ekonomichefens roll i organisationen, medarbetaransvar eller lagar, skatt och processer? Vi utbyter erfarenheter, åsikter och tankar. Det skapas också nya relationer – relationer som förhoppningsvis bidrar till att du och de andra deltagarna även i framtiden kommer kunna vara bollplank och stöd till varandra.

Nätverket hålls samman av en nätverksledare, men bygger på att du som deltagare är aktiv och bidrar med inspel, frågor och erfarenheter. Det är deltagarnas förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas tema. Ibland deltar gästföreläsare med fördjupad kompetens inom ett önskat område, men framför allt tar vi del av varandras erfarenheter och lyfter egna frågeställningar. Inför första träffen kommer du därför att bli kontaktad.

Fyra träffar

Ekonominätverket startar upp 18 november, kl. 08:30-12:00, och vi träffas vid totalt fyra tillfällen (halvdagar).

Inför första träffen kommer alla deltagare bli kontaktade för att stämma av förväntningar och de frågor man gärna skulle vilja diskutera.

Formatet bygger på att man ses fysiskt men det går också bra att delta digitalt.

För vem?

Ekonominätverket vänder sig till dig som idag jobbar som ekonomichef eller ekonomiansvarig och är intresserad till att bygga ett långsiktigt nätverk och få erfarenheter som stärker dig i din roll.

Nätverket är för dig som arbetar på ett företag som är medlem i Handelskammaren Värmland.

“Med Henrik som utmärkt moderator och vägledare, har vi alla deltagare själva varit med och utformat innehåll och ämne för de olika träffarna. För det är ju vi själva som skapar värde för nätverkets deltagande. Att avsätta och prioritera del av min arbetstid för delta i nätverket, utvecklar inte bara mig själv utan tillika företaget jag representerar. Nätverket har, för mig som ekonom i ett medelstort företag som inte tillhör någon koncern, skapat nya ”kollegor” som man kan bolla idéer med samt ha som bollplank. Både på, under och mellan våra träffar men också förhoppningsvis även efter nätverkets slut.”
Mikael Olsson, Ekonomichef Färjestad BK
“Det bästa för mig har varit att få träffa andra i samma position. Speciellt i Karlstad, som inte är så himla stort. Vi känner många gånger till varandra. Ofta är vi ensamma i vår roll och alla har vi olika stöd inom vår egna organisation. Det är skönt att kunna bolla frågor under och efter nätverksträffarna. Jag har fått inspiration av de andra i gruppen. Det har varit kul!”
Anna Gillisson, Ekonomiansvarig ByggDialog
Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:
Henrik Kihlström

Henrik Kihlström

Ekonomiansvarig/Ansvarig för internationell handel