Frukostträff i Arvika (fullbokat)

Tisdag 14 februari får du lyssna på Moelven Edanesågens vd Lars-Erik Klas, Tomas Björn, vd på Aktiv IT och Patric Winberg, styrelseordförande på Padel Arvika AB.

Frukostträff i Arvika (fullbokat)

Datum:

Tisdag 14 februari 2023, kl. 07.30 - 09.00 (frukost serveras från 07.15)

Plats:
Scandic Arvika

I mer än 100 år har Moelven levererat hållbara produkter och tjänster. Nu görs en storsatsning på Moelven Edanesågen med en investering på 700 miljoner kronor. Hör vd Lars-Erik Klas, berätta om den största investeringen genom tiderna och hur det ska bidra till ”Morgondagens sågverk”.

Aktiv IT grundades i Arvika 2006 och är idag etablerade på flera orter runt om i Värmland. Nu tar de ett nytt kliv och ansluter till Aderian Group – en koncern med flera ledande tjänstebolag inom IT-branschen. Vi pratar med vd Tomas Björn, om nya partnerskapet och möjligheten det ger att kunna växa i ett större sammanhang.

Det pratas om en utdöende pandelboom i Sverige. Den trenden ser inte Padel Arvika AB, som sedan öppningen i oktober 2021 haft full fart i hallen. Styrelseordförande Patric Winberg, berättar vad de har gjort annorlunda, om sporten och trender.

Förutom att ta del av intressanta berättelser – får du möjlighet att prata med andra som deltar. För kanske gillar du, precis som vi, möten och samtal med nya människor?

Frukosten är fullbokad. Vill du ställa dig på väntelistan, mejla till alexandra@handelskammarenvarmland.se.

Kontaktpersoner:

Eva Johansson

Medlemsansvarig
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator