Frukostträff i Arvika

Morgonens berättelser kommer på olika sätt belysa hur entreprenörskap, anpassningsförmåga och engagemang kan forma och stärka verksamheter, även i tider av ekonomisk utmaning. Du får lyssna till hur fastighetsbranschen navigerar genom utmaningar och möjligheter. Samt ta del av ett levande exempel på framgång från blygsamma startförutsättningar till att utveckla en framstående livsmedelsbutik i Charlottenberg.

Frukostträff i Arvika

Datum:

Tisdag 28 november 2023, kl. 07.30 - 09.00

Plats:
Scandic, Arvika

Varmt välkommen på årets sista frukostträff i Arvika, hoppas du hänger med!

I framtidens diskussion kring stadskärnor är fastighetsbranschen en central aktör, präglad av såväl utmaningar som möjligheter i det nuvarande ekonomiska läget. Sara Fernqvist är en ”hemvändare” från Göteborg som har funnit goda karriärvägar i Värmland och Arvika. Den pågående ekonomiska osäkerheten kastar en skugga över fastighetsbranschen, och det ska bli intressant att lyssna till hur Sara, som är vd på LJ fastigheter, navigerar genom dessa utmanande vatten.

Balkanboden, en pärla grundad av Hisen Meziu och hans fru Hafize år 1995, är en inspirerande resa från blygsamma början till en framstående närvaro. Med endast 500 kronor som startkapital och en stark vision om att driva en butik, öppnade paret sin första butik i Arvika. Från allra första början var sortimentet fokuserat på presentartiklar, men i en imponerande strategisk omvandling övergick Balkanboden till att handla med livsmedel. Vad som utmärkte familjeföretaget var deras unika inställning att lyssna på sina kunder och säkerställa att de erbjöd de varor som efterfrågades. Du får lyssna till Hisen och hans son Bajrams kundfokuserade tillvägagångssätt som blev nyckel till deras snabba expansion och framgång.

 

 

Bli inspirerad av tidigare gäster:

Ny vd driver Moelven mot stora satsningar
Lars-Erik Klas, vd, Moelven

Mer muskler och större utbud – AktivIT går med i Aderiankoncernen
Tomas Björn, vd, AktivIT

Värmländsk innovation – elbåtsföretaget ska tiodubbla omsättningen
Joakim Spetsmark, CINO, Bowter

Kontaktpersoner:

Eva Johansson

Medlemsansvarig
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator