Frukostträff i Arvika

Som vi har längtat efter er! Tisdag den 26 september är det äntligen dags för höstens första frukostträff i Arvika. Morgonen bjuder på berättelser om glamping i vacker natur med Beatrice från Happie Camp, och Per på Westmatic berättar om de utmaningar som kommer med en försäljning av företaget.

Frukostträff i Arvika

Datum:

Tisdag 26 september 2023, kl. 07.45 - 09.00 (frukost serveras från 07.30)

Plats:
Scandic Arvika
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Happie Camp är definitionen av glamping! 2019 var Happie Camp ett ensamt tält vid en skogssjö i Hagfors. Nu är de en franchisekedja med 5 anläggningar i Värmland och i Småland.

Beatrice Sandberg som är ansvarig för kommunikation och marknadsföring gästar oss på frukostträffen. Hon berättar om de trender de ser inom glamping och tipsar om hur man kan semestra hållbarare.

Westmatic är specialister på tvätt av stora fordon! De utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för tvättarna och renar vatten för industrin. På frukostträffen tar vi del av vd Per Anderssons tankar kring försäljning av företaget till en koncern. Hur de gått tillväga, vilka utmaningar de stött på och vilken extern hjälp de tagit för att lyckas.

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:

Eva Johansson

Medlemsansvarig