Frukostträff i Karlstad (fullbokat på plats)

Välkommen på hösten första frukostträff i Karlstad, torsdagen den 21 september! Ta del av ett nytt ansikte i Karlstad universitets ledning, berättelser från ett familjeföretag och få en uppdatering om hur rekrytering av Handelskammarens nya vd går. 

Frukostträff i Karlstad (digitalt deltagande)

Datum:

Torsdag 21 september 2023, kl. 08.15 - 09.15

Plats:
Scandic Winn, Karlstad (fullbokat) och digitalt via Zoom. Mejla till info@handelskammarenvarmland.se om du vill ställa dig på väntelistan för att delta på Scandic Winn.
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Ta del av våra gästers erfarenheter och utmaningar du med. Hör företagare berätta om hur de satsade och byggde ut sin verksamhet, var de hittar sin arbetskraft eller hur de jobbar med hållbarhet, eller näringspolitiska personer berätta om frågor de jobbar med som påverkar ditt liv som företagare.

Platserna på Scandic Winn är fullbokade men du  är varmt välkommen att delta digitalt. Vill du ställa dig på väntelistan? Mejla till info@handelskammarenvarmland.se.

Dagens gäster:

Malin Kilian, platschef Valmet, blev vald till styrelseordförande vid Handelskammarens årsmöte den 27 april i år. Redan från dag ett gav hon sig i kast med nya uppdraget att hitta en ersättare till vår vd, Frida Johansson. Hör om hur hon och styrelsen har arbetat med rekryteringen och var de är i processen nu.

Lotta Löfgren är delägare och personalchef på familjeföretaget Caland. Ett företag som har gått från att lösa företagsfrågor vid familjemiddagarna och släktkalasen till att byggt upp ett strukturerat styrelsearbete. Här Lotta berätta om utmaningarna med att driva företag ihop med den närmaste familjen och styrkan det innebär när allt fungerar som det ska.

Jerker Moodysson blev den 11 maj utsedd till rektor på Karlstads universitet av regeringen. Han har sedan 2016 varit dekan och VD vid Internationella Handelshögskolan vid Högskolan i Jönköping och tar nu steget till Värmland och Karlstads universitet.

Henrik Degert Grahn, näringslivschef på Karlstad kommun, berättar om årets upplaga av 100° Karlstad. Ett årligt evenemang med syftet att ge ökad kunskap, omvärldsbevakning och inspiration till näringslivet i Värmland.

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:

Mikael Björemo

Ansvarig marknad och event