Frukostträff i Karlstad (fullbokat)

Kom och häng med oss och andra medlemsföretag! Tisdag 21 februari pratar vi fotboll, högt satta mål och hur vi tillsammans skapar ett tryggt och säkert Värmland.

Frukostträff Karlstad

Datum:

Tisdag 21 februari 2023, kl. 08.15 - 09.15 (frukost serveras från 07.50)

Plats:
Scandic Winn, Karlstad

Frukosten är fullbokad. Men tveka inte att mejla till alexandra@handelskammarenvarmland.se om du vill ställa dig på väntelistan, så hör vi av oss om det blir avbokningar.

Karlstad Fotboll storsatsar mot Superettan – Sven-Göran ”Svennis” Eriksson och Albert Bunjaki är två av nytillskotten. Svennis, den tidigare stortränaren, tar ett kliv upp från sportslig rådgivare till sportchef. Albert, som närmast kommer från uppdraget som förbundskapten för Kosovos U21-landslag blir ny huvudtränare. Vi pratar med dem om hur de ska nå Superettan, idrottens betydelse och livet i Värmland efter att ha tillbringat många år i fotbollens hetluft.

Anna Hallqvist är polisens nya toppchef i Värmland. Hon basar för länets omkring 500 poliser och hennes högsta prioritet är att bekämpa våld mot barn, mäns våld mot kvinnor, gängkriminalitet och den kriminella ekonomin. Hör Anna berätta om vilka utmaningar Värmland står inför och hur polis, näringsliv och civilsamhälle kan arbeta tillsammans för ett tryggt och säkert Värmland.

Förutom att ta del av intressanta berättelser – får du möjlighet att prata med andra som deltar. För kanske gillar du, precis som vi, möten och samtal med nya människor?

 

Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator

Mikael Björemo

Ansvarig marknad och event